Lindab Ventilation A/S

Vi bruger Improve som kvalitetsstyringssystem i vores virksomhed; til dette anvender vi Dokumentstyringsmodulet. Derudover anvender vi modulerne Kalibrering og Vedligehold til at styre værktøjer – alt fra trucks til håndværktøj og maskiner. Vi bruger også Moduldesigneren/Rapportdesigneren til afvigelsesbehandling.

Før vi fik Improve, brugte vi et traditionelt mappesystem – såvel fysiske mapper som mapper i Office. Med Improve har vi helt klart fået en mere effektiv styring af vores registrering og dokumentation. Nu skal vi ikke længere selv huske på datoer, og hvad der skal gøres. Vi har fået et godt værktøj til alt det praktiske, så vi har mere tid til at ”tænke store tanker”. Improve giver os en større overskuelighed, og vedligehold er blevet mere effektivt.

Vi har især været glade for Moduldesigneren/Rapportdesigneren, som gør det muligt for os selv løbende at lave ændringer i modulerne i stedet for at have et system, hvor man kun har indflydelse på udseende og indhold ved anskaffelsen. Det er et plus, at man ikke behøver at have fat i en programmør, hver gang, man ønsker en ændring i et modul. Dette giver en stor fleksibilitet.

Mht. support er der hos SoluDyne ApS altid supergod her-og-nu hjælp at hente, og vi har et rigtigt godt samarbejde med firmaets supportafdeling. Ved videreudvikling af softwaren er det vigtigt, at der bliver lyttet til, hvad vi som kunder har behov for, og i hvilket retning, vi har behov for, at programmet udviklet. Det lykkes rigtig godt, SoluDYne ApS rammer i deres udvikling af programmet ofte de behov, vi har i vores virksomhed.

Til sidst vil jeg gerne fremhæve kundeseminarerne, hvor SoluDyne ApS samler brugere af Improve. Det er en rigtig god idé, at man dér kan mødes og udveksle erfaringer.

Generelt er vi godt tilfredse med serviceniveauet. Vores generelle indtryk af Improve er, at det er et glimrende program, som vi kan anbefale til andre.

Lars Stenberg Rosenkilde

Kvalitets- & miljøchef

Lindab Ventilation A/S