NYHEDER

Hold dig informeret

Web App til Improve

april 5, 2016

Der er nu frigivet en Web App til Improve.

Improve Web App er en cloud-baseret løsning, der giver medarbejderne adgang til dokumenter og data fra mobile enheder og/eller virksomhedens hjemmeside.

Dokumenter og data kan hentes fra Improve eller andre af virksomhedens it-systemer.

Dokumenter og data eksporteres til ydersiden af virksomhedens firewall. Dette betyder, at Web App’ en ikke skal kommunikere direkte med virksomhedens eksisterende systemer, og dermed skal der ikke åbnes en adgangsport i firewallen eller lignende for at få adgang til dokumenter og data.

Brochure for Web Appen kan hentes her.

SoluDyne nomineret til AspIT prisen

juni 15, 2015

AspIT prisen nominerede IT-koordinator Henrik Justesen Krogh, IT Science, Syddansk Universitet, adm. direktør Peter Aagaard, SoluDyne og UU-specialvejleder Pernille Pedersen og arbejdsmarkedsrådgiver Tannie Sørensen, begge fra Varde Kommune. Vinderen blev kollega-parret Pernille og Tannie – juryen udtalte blandt andet sådan her.

”AspIT Prisen 2015 anerkender et helt særligt godt samarbejde mellem AspIT og en samarbejdspartner, der i høj grad praktiserer princippet om, at den personlige udvikling og den faglige udvikling skal følges ad, når det handler om at få unge med særlige udfordringer i uddannelse og job.

15152-127

MaQis fusionerer og skifter navn til SoluDyne

december 18, 2014

MaQis ApS, Danmark og SoluDyne A/S, Norge er fra den 15. december fusioneret under det fælles navn SoluDyne. Dette betyder at MaQis ApS skifter navn til SoluDyne ApS.

Fusionen mellem MaQis og SoluDyne vil yderligere forstærke satsningen på styring af dokumenter og registreringer vedr. kvalitet, miljø og arbejdsmiljø for det danske marked. SoluDyne er totalleverandør af business management og alle MaQis’ nuværende produkter vil blive en del af et fremtidigt produkt-spektrum.

Om MaQis

MaQis bliver ved fusionen en af Skandinaviens førende leverandører af ledelsessystemer og rådgivningsydelser inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

MaQis vil under det nye navn, SoluDyne få en forstærket satsning over for sine kunder inden for levering af løsninger til styring af dokumenter og registreringer vedrørende kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Ud over egne produkter vil alle SoluDyne´s løsninger inden for virksomhedsstyring tilbydes.

Fusionen betyder at vi fremover tilbyder produkterne Improve, Smart Inspect samt det web-baserede ledelsessystem SoluDyne.

Om SoluDyne

SoluDyne er et skandinavisk selskab og er det største konsulentmiljø i Norden med speciale i business management, styring, kontrol, efterlevelse og løbende forbedringer. Selskabet har arbejdet langsigtet med virksomhedsstyring siden opstarten i 90’erne. SoluDyne sælger og servicerer det selvudviklede produkt SoluDyne.

SoluDyne tilbyder komplet og brugervenligt, helhedsorienteret business management system, som virksomheder kan vokse med.

Mød os på AJOUR messen i Odense den 27-28 november 2014

november 27, 2014

Mød og på AJOUR messen i Odense den 27-28 november 2014.

Ajour er maskinmestrenes erhvervskonference med fokus på Management and Technology.

 Ajour 2014 bliver den hidtil største erhvervskonference med et forventet deltagelse af op mod 180 udstillere og 2.000 besøgende.

Improve 2015 releaset

november 6, 2014

Vi har nu releaset Improve version 2015. Releasen indeholder en række nye funktioner der understøtter anvendelsen af Improve som både intranetløsning og elektronisk ledelsessystem. Specielt er der sket en række væsentlige ændringer i Hovedsiden samt Vedligeholdelsesmodulet og Risikovurderingsmodulet.

Nyt EN 1090 modul

september 9, 2014

MaQis har den 1. august 2014 frigivet et EN 1090 modul til Improve. EN 1090 modulet anvendes til CE mærkning af stål- og aluminiumskonstruktioner iht. EN 1090.

Modulet indeholder en række værktøjer, der giver et klart overblik over hvilke processer, der skal gennemløbes for at CE mærke konstruktionerne iht. EN 1090. Dermed hjælper modulet til at sikre, at der sker forskriftsmæssig CE-mærkning i henhold til EN 1090.

Læs mere her: EN 1090

Vi takker vores kunder og samarbejdspartnere for de mange gode input til modulet.