OM OS

FIRMAPROFIL

SoluDyne ApS har specialiseret sig i levering af software-løsninger til styring af dokumenter og registreringer vedrørende kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Vi sælger og servicerer produkterne Improve og SoluDyne. Herudover tilbyder vi konsulentassistance inden for Microsoft SharePoint.

Sammen med vore kunder skaber vi effektive og brugervenlige business management software-løsninger. Vores produkter er førende inden for virksomhedsstyring; de er fremtidssikrede og fokuserer på strategisk ledelse, processtyring, kompetencestyring, kvalitetsforbedring og videndeling.

Løsningerne opfylder kravene i alle gængse standarder såsom ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 22000, DS/EN 1090.

Vores primære marked er det danske og norske, vi har dog kunder over det meste af verden. Vi har i dag mere end 150 kunder af meget varierende størrelse (private såvel som offentlige) fordelt på diverse brancher.

SoluDyne ApS blev stiftet i 1991 og har hovedkontorer i Aalborg og Stavanger. Virksomheden hed indtil 2014 MaQis ApS men skiftede navn, da den fusionerede med SoluDyne AS. Virksomheden har 40 medarbejdere og havde i 2014 en omsætning på 28 mill.